Στις 15 Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους τα μέλη του Σωματείου εργαζομένων στα ΕΛΤΑ στη Θεσσαλία καλούνται να εκλέξουν τους εκπροσώπους τους.
Η ΔΑΚΕ-ΕΛΤΑ είναι η μόνη συνδικαλιστική παράταξη που κατέρχεται στις εκλογές αυτόνομη προερχόμενη από το κεντροδεξιό χώρο, με καθαρό ψηφοδέλτιο.
Δεν έχει να φοβηθεί τίποτε, ούτε φυσικά να κρύψει, πέρα από το να εκφράζει θέσεις και να υπερασπίζεται δικαιώματα των εργαζομένων.
Αντιθέτως, οι συνδικαλιστικές συνιστώσες, προερχόμενες από το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ προφανώς θέλουν να κρύψουν κάτι και για αυτό το λόγο συνασπίστηκαν, παίρνοντας μαζί τους και ένα άλλο ψηφοδέλτιο που αφού απέτυχε σε άλλες περιφέρειες με μηδενική παρουσία στο χώρο (σε τρεις μεγάλες περιφέρειες 0 σύνεδροι), ψάχνει την Ιθάκη του.
Διανύουμε τη περίοδο του «μπες-βγες» σε ψηφοδέλτια με διαφορετικές ονομασίες ανάλογα τη περίσταση και τις γεωγραφικές περιοχές.
Για τέτοια συνδικαλιστική αντίληψη μιλάμε.
Όσο και να κρυφτούν πάντως, τίποτε δεν θα καταφέρουν να κρύψουν.
Επομένως, όλα στο φως. Τίποτε στις σκιές.