Ανακοίνωση του Σωματείου Ταχυδρόμων ΕΛΤΑ Αθήνας και Νομού Αττικής

kd

Αγαπητές/οι συνάδελφοι,

 

Ζούμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση που απαιτεί απ’ όλους υπευθυνότητα και αίσθηση συλλογικότητας.

Με βάση τα δεδομένα που έχουν προκύψει λόγω του κορωνοϊού, αισθανόμαστε την υποχρέωση να αναστείλουμε τις κινητοποιήσεις που είχαμε προκηρύξει για την Πέμπτη (ΕΚΕ) και την Παρασκευή.

Αυτήν την ώρα υπάρχουν – αυτονόητα- άλλες προτεραιότητες.

Οι διεκδικήσεις μας παραμένουν στο ακέραιο. Το σχέδιο για τη Διανομή πρέπει να αλλάξει. Η κάλυψη των τομέων πρέπει να γίνει. Το σύστημα καταρρέει, όπως όλοι μας γνωρίζουμε καλά, εκτός από τους διοικούντες που επιμένουν να κλείνουν τα μάτια στην πραγματικότητα.

Θα επανέλθουμε σε αυτά όταν ξεπεραστεί η κορύφωση της κρίσης δημόσιας υγείας που βρίσκεται σε εξέλιξη. Όταν βεβαίως επανέλθουν στη θέση τους οι διοικούντες και υπάρχει η δυνατότητα ενός ουσιαστικού διαλόγου για την διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας των ΕΛΤΑ

Ταυτόχρονα έχουμε καλέσει τη Διοίκηση να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να αναλάβει τις ευθύνες της για την προστασία ΌΛΩΝ των εργαζομένων στα ΕΛΤΑ. Περιμένουμε άμεση ανταπόκριση. Είναι αδιανόητο  να λαμβάνονται μέτρα προστασίας για το Διοικητικό Συμβούλιο και όχι για όλους τους εργαζόμενους. Δεν υπάρχουν ταχυδρομικοί δύο κατηγοριών.

Σε αυτή τη δύσκολη ώρα για την κοινωνία μας, οι εργαζόμενοι αναλαμβάνουμε το μερίδιο ευθύνης που μας αναλογεί. Περιμένουμε από τη Διοίκηση να πράξει το ίδιο.

Διαβάστε το κείμενοΑνακοίνωση

(Visited 3 times, 3 visits today)
SHARE THIS

RELATED ARTICLES

TWEETS