Το Μέγαρο Μαξίμου αποφασίζει (και) για τη νέα διοίκηση των ΕΛΤΑ

elta-ellinika-taxudromeia

Όπως σε όλους τους μεγάλους δημόσιους οργανισμούς, έτσι και στα ΕΛΤΑ, η νέα διοίκηση που θα ανακοινωθεί, τυγχάνει της υποστήριξης του Μεγάρου Μαξίμου.

Ως φαβορί για την κάλυψη της θέσης του διευθύνοντος συμβούλου του Οργανισμού φαντάζει ένας πρώην γενικός διευθυντής, για τον οποίο έχουν εικόνα στο Μέγαρο Μαξίμου. (το ενδεχόμενο αυτό απομακρύνθηκε)

Με ενδιαφέρον αναμένονται οι τελικές ανακοινώσεις, όπως και οι κατευθύνσεις που θα δοθούν, από την κυβέρνηση, για το «πλάνο βιωσιμότητας» του Οργανισμού.

(γράφει το metaforespress)

Διεκόπη και θα συνεχιστεί αυτές τις ημέρες, αφού οριστικοποιηθεί η νέα διοίκηση, η γενική συνέλευση των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ)  στην οποία αναμένονταν να εγκριθούν και τα εξαιρετικά δυσάρεστα οικονομικά αποτελέσματα του 2018.Η “μαύρη τρύπα” των ΕΛΤΑ είναι ένας από τους μεγαλύτερους πονοκεφάλους της κυβέρνησης καθώς έχει καθυστερήσει σημαντικά η κατάρτιση και η εφαρμογή ενός σχεδίου εξυγίανσης.

Οι προτάσεις που είχε λάβει η προηγούμενη διοίκηση από σύμβουλο “πάγωσαν” και λόγω του πολιτικού κύκλου. Τώρα, όμως, υπάρχει ανάγκη άμεσης δράσης, όχι μόνο εξαιτίας των αρνητικών ιδίων κεφαλαίων, αλλά και γιατί δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για μισθούς

(γράφει το euro2day)

(Visited 154 times, 156 visits today)
SHARE THIS

RELATED ARTICLES

TWEETS