Το δικό σας ηχηρό μήνυμα για να σωθεί διανομή

δτ

Απόλυτη επιτυχία είχε η σημερινή απεργία των Ταχυδρόμων. Με συμμετοχή που ξεπέρασε το 90% και δυναμικό παρών στη συγκέντρωση (περισσότερα από 450 άτομα) έξω από τα γραφεία του Σωματείου και πορεία προς το κτήριο της Διοίκησης, οι ταχυδρόμοι έστειλαν το μήνυμα: Η διανομή δεν πρέπει και δεν μπορεί να διαλυθεί.

(Δείτε εδώ όλο το φωτογραφικό υλικό από τη σημερινή κινητοποίηση)

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Η συμμετοχή σας και η παρουσία σας ήταν δυναμική και συνάμα συγκινητική. Οφείλαμε να βάλουμε μια τελεία στα απαράδεκτα, αυθαίρετα και ανεφάρμοστα σχέδια της Διοίκησης για τη διανομή.  Και τα καταφέραμε. Τουλάχιστον προς το παρόν.

Μετά από συνάντηση με τη Διοίκηση, αναστέλλεται η εφαρμογή των νέων τομέων, ενώ υπογράφησαν 540 8μηνα εποχικών για να καλυφθούν κενά.

Η Διοίκηση μπαίνει σε διάλογο. Ελπίζουμε να είναι ουσιαστικός αυτή τη φορά, ώστε να λύσουμε τα προβλήματα και να βρούμε τις σωστές λύσεις για το Ταχυδρομείο.

 

Η δική σας δυναμική συμμετοχή έδειξε ότι είμαστε και ενωμένοι και αποφασισμένοι. Έδειξε όμως και ποια είναι η δική μας κόκκινη γραμμή. Ελπίζουμε το μήνυμα να το έχουν λάβει ΌΛΟΙ οι αποδέκτες. (ξέρουν αυτοί).

Η μεγάλη απήχηση που είχε η κινητοποίηση μας αλλά και η εντυπωσιακή δημοσιότητα που έλαβε αποδεικνύουν ότι σκύβοντας το κεφάλι συμβιβασμένοι δεν κερδίζουμε τίποτα. Με τα σωστά βήματα, με ρεαλισμό αλλά και αποφασιστικότητα μπορούμε να προασπίσουμε τα συμφέροντά μας. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη μαζική στήριξη σας.

Συνεχίζουμε.

Μετά από τις σημερινές εξελίξεις αναστέλλονται οι προγραμματισμένες για τις επόμενες ημέρες απεργιακές κινητοποιήσεις.

Αύριο πραγματοποιείται έκτακτη Γενική Συνέλευση του Σωματείου Αθήνας και Νομού Αττικής στις 18.30 στο ξενοδοχείο WYNDHAM στην πλατεία Καραϊσκάκη προκειμένου να αποφασίσουμε και να δρομολογήσουμε τις επόμενες κινήσεις.

Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση του Σωματείου

Δελτίο τύπου

(Visited 1.372 times, 3 visits today)
SHARE THIS

RELATED ARTICLES

TWEETS