Σύσταση Πρωτοβάθμιας ΔΑΚΕ ΕΛΤΑ Κρήτης

Island_of_Crete,_Greece

Στο πλαίσιο ανασύστασης των πρωτοβαθμίων ΔΑΚΕ στο χώρο των ΕΛΤΑ, ένα εγχείρημα που, ήδη, έχει βρει μαζική και ουσιαστική ανταπόκριση από τους ταχυδρομικούς, ανακοινώνουμε τη συγκρότηση της ΔΑΚΕ–ΕΛΤΑ Κρήτης, με πυρήνα της το κάτωθι εννεαμελές (9) Διοικητικό Συμβούλιο.

Η ΔΑΚΕ – ΕΛΤΑ, με γνώμονα τη γνήσια και στιβαρή εκπροσώπηση των εργαζόμενων, καθώς και σε συνέχεια των αποφάσεων της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΑΚΕ Ι.Τ., προχωρά υπεύθυνα στη δημιουργία της νέας οργανωτικής της δομής, συμβατής με την αναδιοργάνωση των σωματείων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Ταχυδρομικών.

Η συσπείρωση των συναδέλφων στη μία και μοναδική πρωτοβάθμια ΔΑΚΕ – ΕΛΤΑ ανά Σωματείο δίνει την προοπτική και τη δυναμική που απαιτείται προκειμένου η Παράταξη να αντιπροσωπεύσει σθεναρά, αξιόπιστα και υπεύθυνα τους εργαζόμενους ώστε οι δίκαιες διεκδικήσεις μας να γίνουν κατακτήσεις.

1 ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Μ.Δ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
2 ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ Μ.Δ. ΧΑΝΙΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
3 ΚΑΝΑΤΑΚΗΣ ΜΑΡΚΟΣ Μ.Δ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
4 ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΤ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΤΑΜΙΑΣ
5 ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ Μ.Δ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΝ. ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
6 ΚΟΛΟΜΒΟΤΣΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Μ.Δ. ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΜΕΛΟΣ
7 ΚΡΑΣΑΝΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΕΡ/ΚΗ Δ/ΝΣΗ ΚΡΗΤΗΣ & ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΜΕΛΟΣ
8 ΛΥΡΩΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΕΡ/ΚΗ Δ/ΝΣΗ ΚΡΗΤΗΣ & ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΜΕΛΟΣ
9 ΦΙΛΙΠΠΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΤΕΠ ΧΑΝΙΩΝ ΜΕΛΟΣ

Βασικό μέλημα και αποστολή του είναι η γνήσια και συγκροτημένη εκφορά συνδικαλιστικού λόγου συμβατού με τις θέσεις και τις απόψεις της Παράταξης, η διεύρυνση της με νέα στελέχη και η ενιαία έκφραση και δράση συνδικαλιστικά αλλά και εκλογικά όλων των φιλελεύθερων δυνάμεων στο Σωματείο.

Νέο ξεκίνημα – Νέα ανοικτή στον κάθε συνάδελφο πορεία!

Διαβάστε ολόκληρη την απόφαση εδώ ΣΥΣΤΑΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΔΑΚΕ-ΕΛΤΑ ΚΡΗΤΗΣ_s

(Visited 6 times, 6 visits today)
SHARE THIS

RELATED ARTICLES

TWEETS