Ρεαλισμός και υπευθυνότητα

eltar

Την παραίτησή του υπέβαλε ο διευθύνων σύμβουλος των ΕΛΤΑ Ηλίας Αθανασίου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των Ελληνικών Ταχυδρομείων, κ. Πολυχρόνης Γριβέας, κατόπιν συνεννόησης με την Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας, έκανε αποδεκτή σήμερα την παραίτηση του κ. Αθανασίου.

Η είδηση αυτή σηματοδοτεί την αρχή σημαντικών και επί μακρόν αναμενόμενων εξελίξεων για τα ΕΛΤΑ.

Μετά  μια μεγάλη επώδυνη περίοδο συστηματικής απαξίωσης και αποδιοργάνωσης των ΕΛΤΑ το ζητούμενο σήμερα είναι μια ρεαλιστική και υπεύθυνη στρατηγική εξόδου από το αδιέξοδο. Όχι λόγια, αλλά μετρημένες δράσεις και παρεμβάσεις. Με την αξιοποίηση του σημαντικού brand, της ιστορίας, των υποδομών, της τεχνογνωσίας και κυρίως του έμπειρου προσωπικού των ΕΛΤΑ.

Χρειάζεται όραμα αλλά και συγκεκριμένο σχέδιο. Πίστη στην προσφορά και τις δυνατότητες των ΕΛΤΑ. Εμπιστοσύνη στους εργαζόμενους που πονάμε τον οργανισμό μας περισσότερο από κάθε «περαστική» διοίκηση. Και φυσικά αξιοκρατία, από την έλλειψη της οποία σημαδεύτηκε το προηγούμενο διάστημα.

Ήμασταν εδώ.  Είμαστε εδώ και προσδοκούμε να συνεχίσουμε, συμβάλλοντας με τις δυνάμεις μας για γίνουν τα απαιτούμενα  βήματα μπροστά. Δίπλα σε κάθε προσπάθεια προς τη σωστή κατεύθυνση. Απέναντι σε κάθε απόπειρα να πληρώσουν τα σπασμένα πάλι οι εργαζόμενοι. Με τον αντίστοιχο ρεαλισμό και υπευθυνότητα, αλλά και μαχητική αποφασιστικότητα να προστατεύουμε τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των εργαζομένων.

Εν αναμονή των επόμενων εξελίξεων….

(Visited 1 times, 1 visits today)
SHARE THIS

RELATED ARTICLES

TWEETS