Παραμένω ο δικός σας εκλεγμένος εκπρόσωπος και θα παραμένω για όσο εσείς μου δίνετε τη δύναμη

Γιάννης Οικονόμου Κεντρικός Τομέας

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Υπηρετώ στο Ταχυδρομείο 28 χρόνια, τα περισσότερα εκφράζοντας τη δική σας φωνή στα συλλογικά όργανα του κλάδου μας. Με κοινές δυσκολίες και προβληματισμούς, κοινές διεκδικήσεις και κοινές επιτυχίες.

Γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τα προβλήματα των εργαζομένων, και έχοντας δουλέψει για χρόνια προσπαθώντας την επίλυσή τους,  αποφάσισα να κάνω ένα βήμα ακόμα για να γίνει η φωνή των εργαζομένων στα ΕΛΤΑ ακόμα πιο δυνατή και παρεμβατική.

Στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου αποφάσισα να είμαι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα της Αθήνας, με τον συνδυασμό Αττική Νέα Αρχή του Γιώργου Πατούλη. Στους Δήμους  Αθηναίων, Βύρωνα, Γαλατσίου, Δ. Δάφνης – Υμηττού, Ζωγράφου, Ηλιουπόλεως, Καισαριανής, Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος.

 

Με την υποψηφιότητά μου θέλω εκφράσω τις αγωνίες των εργαζομένων, όπως τις έχω βιώσει, εδώ, στα ΕΛΤΑ.

Ζητώ τη στήριξή σας για να ακουστεί από πιο ψηλά η φωνή των όλων των ταχυδρομικών, ειδικά σε αυτή τη δύσκολη, κρίσιμη περίοδο για το Ταχυδρομείο μας.

Ζητώ τη στήριξή σας για να συνεχίσω τον κοινό μας αγώνα.

Αυτή η προσπάθεια, φυσικά, δεν αλλάζει σε τίποτα τις δεσμεύσεις μου απέναντί σας. Γνωριζόμαστε εξάλλου πολλά χρόνια και ξέρετε ότι πορεύομαι πάντα σταθερός στις αρχές μου, χωρίς εκπτώσεις ή συμβιβασμούς.

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εκλογών, παραμένω στη μάχη για τα ΕΛΤΑ από τις θέσεις στις οποίες με έχετε τιμήσει: στη ΔΑΚ, στο Σωματείο, στην Ομοσπονδία στην Εκτελεστική.

Παραμένω ο δικός σας εκλεγμένος εκπρόσωπος και θα παραμένω για όσο εσείς μου δίνετε τη δύναμη.

Τα ΕΛΤΑ ήταν, είναι και πάντα θα είναι η πρώτη μου προτεραιότητα.

Το Ταχυδρομείο είναι και θα συνεχίσει να είναι το κοινό μας σπίτι.

Συνεχίζουμε σταθερά.

Συνεχίζουμε δυναμικά.

Προχωράμε για να κάνουμε μαζί μια «Νέα Αρχή».

Φιλικά

Γιάννης Οικονόμου

(Visited 650 times, 1 visits today)
SHARE THIS

RELATED ARTICLES

TWEETS