Μια ωραία Χριστουγεννιάτικη ιστορία από τα ΕΛΤΑ

γνωμη

 

Ένα χαμόγελο κι ένα μήνυμα αισιοδοξία έφερε σήμερα η ιστορία από τα ΕΛΤΑ Αρτάκης

Ο συνάδελφος Βαγγέλης Ζέρβας βρήκε πεσμένο έναν φάκελο χωρίς παραλήπτη ή αποστολέα που περιείχε ένα δώρο και όπως φαίνεται ήταν μέσα σε κάποιο πακέτο, απ’ όπου και έπεσε.

Ο συνάδελφος, ο οποίος είναι και Πρόεδρος στο Σωματείο, αναζήτησε  τρόπους για να μην στερηθεί ο παραλήπτης το δώρο του, κι έτσι έβγαλε μια φωτογραφία και την έστειλε σε τοπική ιστοσελίδα, καλώντας τον αποστολέα να πάει να το παραλάβει.

Ο αποστολέας είδε την ανακοίνωση, που κυκλοφόρησε πολύ και στο facebook, αναγνώρισε την κάρτα και ευχαρίστησε δημοσίως γράφοντας συγκεκριμένα σε μήνυμά του: «Σας  ευχαριστούμε πολύ! Δώσατε μεγάλη χαρά στην κόρη μας. Εμπιστευόμαστε τα ΕΛΤΑ με όλους τους υπαλλήλους που τα πλαισιώνουν».

Συγχαρητήρια στον συνάδελφο και από εμάς. Τέτοια περιστατικά δεν είναι λίγα στην καθημερινότητα, αλλά σπανίως βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Το έχουμε αναφέρει πολλές φορές: Τα ΕΛΤΑ είναι οι άνθρωποί του, είναι η αγάπη για το ταχυδρομείο και το αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνική προσφορά του Οργανισμού.

(Visited 492 times, 1 visits today)
SHARE THIS

RELATED ARTICLES

TWEETS