Καλή επιτυχία

kd

Ένας άνθρωπος εκτός του ευρύτερου κλάδου του ταχυδρομείου φαίνεται πως έρχεται στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου. Όπως μαθαίνουμε, μετά από πολύ παρασκήνιο και αλλαγές της τελευταίας στιγμής στον σχεδιασμό, τη θέση του Διευθύνοντος αναλαμβάνει ένας ηλεκτρολόγος μηχανικός, με πολυετή πετυχημένη σταδιοδρομία σε διεθνείς εταιρείες πληροφορικής, στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Στο βιογραφικό του φιγουράρουν εταιρείες όπως η ΙΒΜ.

Η επιλογή αυτή σηματοδοτεί, όπως μαθαίνουμε αρμοδίως,  την πρόθεση της κυβέρνησης για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των ΕΛΤΑ, ένα δύσκολο, αλλά αναγκαίο, έργο, το οποίο δεν μπορεί παρά να υλοποιηθεί ταυτόχρονα με τον εκσυγχρονισμό της παραγωγής, την προώθηση νέων προϊόντων και την αύξηση των εσόδων που είναι η μεγάλη πρόκληση σήμερα για τα ΕΛΤΑ.

Οι επίσημες ανακοινώσεις  θα γίνουν τις επόμενες ώρες εκτός απροόπτου. Και το λέμε αυτό διότι στην διαδικασία εξεύρεσης νέας διοίκησης υπήρξαν αρκετά «απρόοπτα»…

Σε κάθε περίπτωση, θα καλωσορίσουμε τη νέα Διοίκηση και θα είμαστε στο πλευρό της σε κάθε θετική προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων των ΕΛΤΑ.

Κάθε προσπάθεια που δεν θα λειτουργεί βλαπτικά για τους εργαζόμενους και δεν θα απειλεί τα νόμιμα – κεκτημένα- εργασιακά μας δικαιώματα. Εάν προκύψει κάτι τέτοιο, εκεί θα είμαστε κάθετα απέναντι. (το διευκρινίζουμε εγκαίρως)

Οι εργαζόμενοι, είμαστε εμείς που έχουμε πληρώσει πρώτοι τον λογαριασμό για μια σειρά από λανθασμένες επιλογές και κινήσεις που οδήγησαν τα ΕΛΤΑ στη σημερινή κατάσταση.

Είμαστε εμείς που γνωρίζουμε σε βάθος, όχι μόνο τα προβλήματα αλλά και τις δυνατότητες του ιστορικού οργανισμού μας. Και θέλουμε να συμβάλουμε δημιουργικά στη συνέχιση της πορείας του.

(Visited 1 times, 1 visits today)
SHARE THIS

RELATED ARTICLES

TWEETS