Κίνδυνος «μπλακ-άουτ» για τα ΕΛΤΑ στη Ρόδο

Προκήρυξη ΣΟΧ 57/2015 για θέσεις εργασίας στα ΕΛΤΑ

Τσουβάλια με τόνους αλληλογραφίας, παραμένει αδιάθετη σύμφωνα με πληροφορίες της “Ροδιακής” στο κέντρο διανομής των ΕΛΤΑ στο νησί  της Ρόδου, γεγονός που αναμένεται να δημιουργήσει τεράστια προβλήματα αλλά και κινδύνους για χιλιάδες επιχειρήσεις του νησιού μας αλλά και ιδιώτες που θα μπουν σε πρωτοφανή  δοκιμασία εξαιτίας της ολοένα και μεγαλύτερης επιδείνωσης του προβλήματος.

Τεράστιοι κίνδυνοι προκύπτουν όμως  για τις επιχειρήσεις και τους ιδιώτες στο νησί μας, οι οποίοι εδώ και πολλές μέρες δεν έχουν λάβει τους λογαριασμούς και την αλληλογραφία τους. Η κατάσταση αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα, αναμένεται να επιδεινωθεί ακόμα περισσότερο, καθώς σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες της «Ροδιακής» υπάρχει τεράστια καθυστέρηση (εξαιτίας της έλλειψης  και συνταξιοδότησης προσωπικού και άλλων προβλημάτων) της επίδοσης αλληλογραφίας και λογαριασμών ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΔΕΥΑΡ κλπ.

Ανάμεσα στους συνταξιοδοτηθέντες είναι και η έως πρόσφατα προϊσταμένη του τμήματος διανομής των ΕΛΤΑ στην πόλη της Ρόδου, γεγονός που ουσιαστικά αφήνει «ακέφαλη» την υπηρεσία, με ότι αρνητικό επιφέρει τέτοια εξέλιξη.

 

https://www.rodiaki.gr/article/418416/kindynos-mplak-aoyt-gia-ta-elta-sth-rodo

(Visited 1 times, 1 visits today)
SHARE THIS

RELATED ARTICLES

TWEETS