Επίσκεψη Πατούλη στα ΕΛΤΑ

ελτα;

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης επισκέφθηκε σήμερα το Κέντρο Διαλογής των ΕΛΤΑ.

Είχε αναλυτική ενημέρωση σε συνάντηση με τους εργαζόμενους όπου ο Πρόεδρος του Σωματείου Ταχυδρόμων Αθήνας και Νομού Αττικής και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα, Γιάννης Οικονόμου του περιέγραψε τις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει το Ταχυδρομείο.  Στη συνέχεια υπήρξε συνάντηση και με τη Διοίκηση.

Όπως δήλωσε ο κ. Πατούλης «Τα ΕΛΤΑ επιτελούν σημαντικό κοινωνικό έργο. Οφείλουμε να δρομολογήσουμε πρωτοβουλίες και πολιτικές στήριξης τους, επενδύοντας στην καινοτομία, σε νέα προϊόντα και υπηρεσίες με στόχο τη βελτίωση των υπηρεσιών προς τους πολίτες!  Στόχος να ανταποκριθούν τα ΕΛΤΑ στις προκλήσεις της νέας εποχής!
Με πρόγραμμα, στρατηγική και ρηξικέλευθη αντίληψη θα δουλέψουμε για μία επανεκκίνηση στα ΕΛΤΑ, που θα αποτελέσει μέρος της προσπάθειας μας να κάνουμε μία Νέα Αρχή για την Αττική»!

Ο Γιάννης Οικονόμου ανέφερε «πιστεύουμε στην αξία του Δημόσιου Ταχυδρομείου. Το μεγάλο δίκτυο, σχεδόν σε κάθε γωνιά της Περιφέρειας πρέπει να αξιοποιηθεί. Να αναβαθμιστεί ώστε να παρέχει στους πολίτες σύγχρονες και ανταγωνιστικές υπηρεσίες. Οι εργαζόμενοι έχουμε αποδείξει ότι υπάρχουν λύσεις. Χρειάζεται όμως μια ένα προσέγγιση για την υπέρβαση του μεγάλου αδιεξόδου στο οποίο έχουν οδηγηθεί τα ΕΛΤΑ. Οι παλιές λύσεις δεν ανοίγουν τις πόρτες των σύγχρονων προβλημάτων.   Με αυτή τη φιλοσοφία θέλουμε να κάνουμε και μια Νέα Αρχή για την Αττική».

 

(Visited 410 times, 1 visits today)
SHARE THIS

RELATED ARTICLES

TWEETS