ΕΛΤΑ Ανάφης: «Λουκέτο» στη μοναδική εταιρεία ταχυμεταφορών που εκτελεί και χρέη Eurobank

elta870

Η Ένωση Τουριστικών Επιχειρήσεων Ανάφης διαμαρτύρεται για την παύση λειτουργίας του καταστήματος ΕΛΤΑ, καθώς και το υποκατάστημα της EUROBANK στο νησί.
”Η ανακοίνωση για «λουκέτο» στο κατάστημα ΕΛΤΑ της Ανάφης επηρέασε τους μόνιμους κατοίκους αλλά και τους επιχειρηματίες του νησιού. Το τοπικό γραφείο ΕΛΤΑ στη Χώρα Ανάφης, είναι η μοναδική εταιρεία ταχυμεταφορών που έχει υποκατάστημα στο νησί. Δεν υπάρχει έδρα καμίας ανταγωνιστικής εταιρείας, καθώς μόνο αντιπρόσωποι.

Το πλήγμα των μόνιμων κατοίκων, οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα με την κατάργηση, καθώς οι άνθρωποι μεγάλης και μικρής ηλικίας θα αναγκαστούν να
καταφεύγουν στο νησί της Σαντορίνης. Αυτό θα είναι χρονοβόρο, ασύμφορο και αβέβαιο λόγω της ανεπαρκής ακτοπλοϊκής επικοινωνίας. Για τους επιχειρηματίες έχει τις ίδιες συνέπειες, ως προς την παραλαβή προϊόντων που δεν υπάρχουν στο νησί, αποστολών εγγράφων με κοντινές ημερομηνίες καταβολών.

Να υπενθυμίσουμε πως το ΕΛΤΑ στην Ανάφη, εκτελεί χρέη τραπέζης Eurobank, καθώς
δεν υπάρχει κανένα υποκατάστημα από άλλη τράπεζα. Εκφράζουμε την αγωνία μας για το μέλλον των διαδικασιών των επιχειρήσεων που διαθέτουμε. Φορολογούμαστε και έχουμε υποχρεώσεις ισότιμες με τα υπόλοιπα νησιά τα οποία έχουν υπηρεσίες να ανταπεξέλθουν.

Η Ένωση Τουριστικών Επιχειρήσεων Ανάφης κατόπιν συμβουλίου, αποφάσισε να σας
στείλει αυτή την επιστολή, με σκοπό να εισακουστεί και να γίνει δεκτό το αίτημα της
τοπικής κοινωνίας και να συνεχίσει τη λειτουργία του το κατάστημα Ελληνικών
Ταχυδρομείων της Ανάφης.

cyclades24.gr

(Visited 1 times, 1 visits today)
SHARE THIS

RELATED ARTICLES

TWEETS