Εκλογές και με τη σφραγίδα του νόμου

www.dsa.gr_sites_default_files_news_image_ekloges2_1

Προφανώς και δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι είναι δυνατόν εν ενεργεία Βουλευτής να παρενέβη για να σταματήσει μια νόμιμη δημοκρατική εκλογική διαδικασία.

Προφανώς και θα ήταν αδιανόητη και απαράδεκτη μια τέτοια παρέμβαση ενάντια στον θεσμικό του ρόλο για αυτό και ως τέτοια (αδιανόητη και απαράδεκτη) δεν μπορούσε να είχε συμβεί.

Διότι είμαστε σίγουροι ότι όσο απελπισμένος και αν ήταν πολιτικά κάποιος, εγκλωβισμένος σε περιθωριακά κανάλια, δεν θα σκέφτονταν να καταφύγει σε μια τέτοια ασχήμια για μικροπολιτικούς λόγους.

Άρα προφανώς και δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο, λέει η λογική. Αυτό πιστεύουμε.

Βεβαίως καμιά φορά άλλο η λογική και άλλο η πραγματικότητα.

Όμως αυτά δεν έχουν σημασία.

Σημασία έχει ότι παρά τη διπλή αστυνομική παρουσία ολοκληρώθηκε απολύτως ομαλά, νομότυπα και με ασφάλεια η εκλογή της εφορευτικής επιτροπής για τις εκλογές του Σωματείου Ταχυδρόμων Αθήνας και Νομού Αττικής. Παρά τη λυσσαλέα προσπάθεια ορισμένων τελικά το μόνο που κατάφεραν είναι η δημοκρατική μας διαδικασία να έχει πλέον και εισαγγελική σφραγίδα νομιμότητας.

Οι ίδιοι βεβαίως εκτίθενται με τις υπόγειες μεθόδους στις οποίες καταφεύγουν για να κλείσουν τη φωνή των συναδέλφων τους.

Σε κάποιους μάλλον δεν αρέσει τόσο η Δημοκρατία, αλλά δεν θα τους περάσει.

(Visited 711 times, 1 visits today)
SHARE THIS

RELATED ARTICLES

TWEETS