Διπλή δικαστική δικαίωση

justice

Και νέο δικαστικό χαστούκι στον γνωστό δικομανή και την παρέα του, που καταδικάζεται πλέον από ήττα σε ήττα.

Εκδόθηκε και η δεύτερη απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών εναντίον της προσφυγής που είχε γίνει για να παγώσουν οι δημοκρατικές διαδικασίες του Σωματείο και να μη διεξαχθούν εκλογές.

Η δικαιοσύνη απέρριψε πανηγυρικά το σχετικό αίτημα. Καταδίκασε μάλιστα τον αιτούντα να πληρώσει ακόμα και τα δικαστικά έξοδα.

Μετά και από αυτό τον δικαστικό κόλαφο η μικρή αυτή ομάδα του περιθωρίου μένει πλέον εκεί ακριβώς που ανήκει…

Μένει όμως και απόλυτα έκθετη στα μάτια όλων των συναδέλφων, περισσότερο και απ’ όταν προέβη στις απαράδεκτες ενέργειες για να ανατραπούν οι δημοκρατικές διαδικασίες του Σωματείου μας. Διότι τώρα, και με διπλή δικαστική σφραγίδα αποδεικνύονται οι σκοπιμότητες πίσω από τις ενέργειες αυτές που ήταν προφανών εξ αρχής και καταφανώς αβάσιμες.

Από την πρώτη στιγμή είχαμε διαβεβαιώσει τους συναδέλφους, πως ό,τι και να γίνει, η Δημοκρατία θα νικήσει. Και νίκησε, όπως νικήσαμε όλοι εμείς που δεν μπήκαμε στα μυστικά δωμάτια για να κάνουμε συμφωνίες πίσω από τις κλειστές πόρτες μικροκομματικών συμφερόντων, ενάντια στη βούληση και τα συμφέροντα των ταχυδρόμων.

Το συμφέρον των εργαζομένων ήταν, είναι και θα παραμείνει πάντα, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες δημιουργηθούν ή προκύψουν, η απόλυτη- μοναδική προτεραιότητά μας.

Γι’ αυτό δικαιωθήκαμε. Γι’ αυτό και συνεχίζουμε.

 

 

(Visited 3 times, 5 visits today)
SHARE THIS

RELATED ARTICLES

TWEETS