Αντιγριπικός εμβολιασμός για τα μέλη του Σωματείου

αντιγρ

Εν όψει της προωθούμενης – καινοτόμου συνεργασίας του Σωματείου Ταχυδρόμων ΕΛΤΑ Αθήνας και Νομού Αττικής με τα πολυιατρεία του Συλλόγου Προσωπικού Alpha Bank για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών πρωτοβάθμιας υγείας στα μέλη μας, το Σωματείο εξασφάλισε μια ειδική παροχή:

Από τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου όλα τα μέλη του Σωματείου μπορούν να εξασφαλίζουν, σε ένα ραντεβού, τον αντιγριπικό εμβολιασμό τους και την υποχρεωτική συνταγογράφηση, με συμμετοχή 5 ευρώ.

Για να κλείσετε άμεσα ραντεβού μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με το τηλεφωνικό κέντρο του Πολυιατρείου στον αριθμό 210 5201800, δηλώνοντας ότι είστε μέλη του Σωματείου Ταχυδρόμων ΕΛΤΑ Αθήνας και Νομού Αττικής.

Θα χρειαστεί να δηλώσετε επίσης το ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό μητρώου (ΚΑΜ) προκειμένου να κλείσετε ραντεβού και να εμβολιαστείτε άμεσα. Το Πολυιατρείο βρίσκεται στη διεύθυνση Σταδίου και Σανταρόζα 1, Αθήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με το Σωματείο Ταχυδρόμων ΕΛΤΑ Αθήνας και Νομού Αττικής.

 

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος                                 Ο Γραμματέας

Οικονόμου Ιωάννης                     Λύρος Ιωάννης

(Visited 348 times, 1 visits today)
SHARE THIS

RELATED ARTICLES

TWEETS