Τι συμβαίνει με το ρεύμα

ελτα-δα-

Μικρή ενίσχυση εμφανίζει το μερίδιο αγοράς των ΕΛΤΑ στην αγορά ρεύμα. Παρά το ότι απέχει πολύ από τους άλλους εναλλακτικούς παροόχους που έχουν περίπου δέκα φορές μεγαλύτερο ποσοστό, διαβάζουμε με ιδιαίτερο προβληματισμό σχόλια στον ειδικό τύπο.
Συγκεκριμένα στο energypress:

«Σύμφωνα με αρκετούς παράγοντες του χώρου με τους οποίους συνομίλησε το energypress, τα ΕΛΤΑ έχουν μπεί με πολύ ανταγωνιστική φιλοσοφία, χτυπώντας τις τιμές, κυρίως στη Μέση Τάση και τους πολύ μεγάλους καταναλωτές της Χαμηλής Τάσης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να παίρνουν πελάτες όχι τόσο από τη ΔΕΗ όσο από τους άλλους εναλλακτικούς παρόχους.

Σε πολλές περιπτώσεις, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα αναφέρουν στελέχη των εμπορικών τμημάτων άλλων εταιρειών, τα επίπεδα στα οποία δίνουν προσφορές τα ΕΛΤΑ είναι κάτω του κόστους και, όπως λέγεται χαρακτηριστικά, «οδηγούν νομοτελειακά σε ζημιές».
Υπενθυμίζεται πάντως ότι στο στρατηγικό σχέδιο που έχει παραδώσει το Υπερταμείο στα ΕΛΤΑ (εκεί ανήκει η εταιρεία), η προμήθεια ρεύματος χαρακτηρίζεται ως υψηλού ρίσκου, που μπορεί να προσφέρει ευκαιρίες, αλλά συνεπάγεται και κινδύνους. Πιθανές ζημιές, ως εκ τούτου, από τη συγκεκριμένη δραστηριότητα, θεωρείται απίθανο να γίνουν αποδεκτές από το εποπτεύον Υπερταμείο…»

Αυτά σχολιάζουν οι άνθρωποι που ξέρουν την αγορά ρεύματος.

Εμείς περιμένουμε τα αποτελέσματα κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου.

Προειδοποιούμε εδώ και καιρό για τους κινδύνους και για το πιθανό κόστος. Κόστος ανευθυνότητας που δεν θα το πληρώσουμε πάλι οι εργαζόμενοι, όπως συμβαίνει συνήθως

(Visited 1 times, 1 visits today)
SHARE THIS

RELATED ARTICLES

TWEETS