Μεγάλη δικαίωση

ελτα1

Εκδόθηκε από το Ειρηνοδικείο Αθηνών η απόφαση   για την προσφυγή των συναδέλφων (από το 2015) που διεκδικούσαν πλήρη αποζημίωση στις μη χορηγηθείσες καλοκαιρινές άδειες περασμένων ετών.

Το δικαστήριο δικαιώνει τους συναδέλφους στη διεκδίκηση του 100% επιπλέον και επιδικάζει τη σχετική κατά περίπτωση αποζημίωση.

Το σκεπτικό της απόφασης είναι κόλαφος για τη Διοίκηση και τις πρακτικές μη χορήγησης καλοκαιρινών αδειών με αντικατάσταση.

Η δικαίωση των συναδέλφων είναι συνολική δικαίωση όλων εκείνων που υποστήριξαν τον αγώνα που έγινε.

Η εξέλιξη απέδειξε πόσο κενά και υποκριτικά ήταν τα λόγια εκείνων που προσπάθησαν να αποθαρρύνουν την προσπάθεια και μας κατηγορούσαν για «ντουφεκιά στον αέρα».

Η απόφαση του δικαστηρίου απέδειξε ποιοι πραγματικά προασπίζονται τα συμφέροντα των εργαζομένων με πράξεις και ποιοι αρκούνται στις επικρίσεις και τις γενικεύσεις, πλήττοντας στην πράξη τους συναδέλφους.

Θυμίζουμε για την ιστορία ότι αντίθετη στη δικαστική διεκδίκηση, στο ΔΣ του Σωματείου ήταν η ΠΑΣΚΕ και η Αγωνιστική Ενότητα.

Η εξέλιξη και η δικαίωση στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς όλους.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Όπως είχαμε δεσμευθεί εξ αρχής, συνεχίζουμε πάντα δυναμικά, πάντα μαχητικά, πάντα δίπλα και μαζί με κάθε εργαζόμενο, κόντρα σε συμφέροντα και επιδιώξεις τρίτων.

Το δίκαιο είναι με το μέρος μας.

Το απέδειξε εξάλλου και αυτή η δικαστική απόφαση.

(Visited 440 times, 1 visits today)
SHARE THIS

RELATED ARTICLES

TWEETS