Χαμός καθημερινά στο Ταχυδρομείο Κρεμαστής!

elta-

Είναι, πραγματικά, ν΄ αναρωτιέται κανείς, πώς είναι δυνατόν να μην υπάρχει ΕΝΑΣ υπεύθυνος να παρακολουθεί τον τρόπο με τον οποίο κάποιοι υπάλληλοι προσπαθούν με όλες τους τις δυνάμεις, να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους!

Πώς είναι δυνατόν, για παράδειγμα, να κλείνουν ένα Ταχυδρομικό Γραφείο, να μεταφέρουν τη «δουλειά» σ΄ ένα άλλο, χωρίς να το ενισχύουν έστω και μ΄ έναν υπάλληλο!

 

Έπιασαν, λοιπόν, οι «αρμόδιοι» και… μισοέκλεισαν το Ταχυδρομικό Γραφείο στο Παραδείσι, μ΄ αποτέλεσμα το αντίστοιχο της Κρεμαστής να ασφυκτιά από κόσμο. Εκατοντάδες άνθρωποι, καθημερινά, συνωστίζονται μέσα στο Γραφείο προκειμένου να πληρωθούν, και να πληρώσουν κάποιες υποχρεώσεις τους, όπως είναι ο ΕΝΦΙΑ, τα τέλη κυκλοφορίας, τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, του ΟΤΕ, κλπ.

 

Κι όμως, κανένας τους δεν σκέφτηκε να στείλει έναν υπάλληλο προκειμένου να βοηθήσει τους δύο υπαλλήλους, (ο ένας μάλιστα ασχολείται με τα δέματα και με τη διανομή της αλληλογραφίας), που βρίσκονται στο Ταχυδρομικό Γραφείο της Κρεμαστής, και οι οποίοι κάνουν ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να εξυπηρετήσουν τον μεγάλο όγκο των πελατών!
Μα καλά, τόσο πια πολύ εθελοτυφλούν οι αρμόδιοι; Δεν υπάρχει πράγματι ούτε ένας που ν΄ ασχολείται με τις ανάγκες και τις ελλείψεις των Ταχυδρομικών Γραφείων; Πήγαν καθόλου να δουν τι δημιούργησαν με το κλείσιμο του Ταχυδρομικού Γραφείου Παραδεισίου, το οποίο με το μόνο που ασχολείται είναι με τις συντάξεις των ανθρώπων;

 

Ή, μήπως, σκοπεύουν να μας μεταφέρουν στην εποχή που ο Ταχυδρόμος πήγαινε στα καφενεία των χωριών μας, και μοίραζε τα γράμματα και τις συντάξεις στους κατοίκους;

http://topika-nea.gr

(Visited 192 times, 1 visits today)
SHARE THIS

RELATED ARTICLES

TWEETS