Τρέχουν και δεν φτάνουν στα ΕΛΤΑ

elta-768×584

Για την Παρασκευή είχε προγραμματιστεί η παρουσίαση του επιχειρησιακού σχεδίου (business plan) των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) στην PwC, που λειτουργεί ως σύμβουλος του υπερταμείου.
Την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε και η διαδικασία αξιολόγησης της προέδρου των ΕΛΤΑ Ευφρ. Σταυράκη και του διευθύνοντος συμβούλου Γ. Ζαρολιάγκη από την KPMG. Η αξιολόγηση/πιθανή αντικατάσταση των διοικήσεων των ΕΛΤΑ και του ΟΑΣΑ έχουν τεθεί ως προαπαιτούμενα για την ολοκλήρωση της τέταρτης αξιολόγησης από τους δανειστές.
Τα ΕΛΤΑ είναι στην επικαιρότητα εξαιτίας της γνωστής υπόθεσης με την παρακράτηση ποσών που πληρώνουν οι καταναλωτές μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.
Όλα δείχνουν πως περιμένουν τη νέα δόση για τη λεγόμενη Καθολική Υπηρεσία, την οποία υπέγραψε προ ημερών ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, για να πάρουν μια ανάσα.
Η παρούσα διοίκηση θεωρεί πως το δημόσιο της οφείλει περίπου 200 εκατ. ευρώ για την Καθολική Υπηρεσία, που αν τα πληρώσει, θα αποκατασταθεί η ρευστότητα των ΕΛΤΑ. Μόνο που τέτοια νούμερα πρέπει να εγκριθούν από την Κομισιόν, ενώ δεν υπάρχει σχετική πρόβλεψη στον φετινό προϋπολογισμό…

euro2day.gr/

(Visited 3 times, 3 visits today)
SHARE THIS

RELATED ARTICLES

TWEETS