Τι θα γίνει με τη ΔΕΗ;

envelope

Εδώ και πολύ καιρό κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου για το μέλλον των ΕΛΤΑ καθώς δεν δημιουργούνται νέα προϊόντα και το επιστολικό ταχυδρομείο βρίσκεται σε μια κάθετα πτωτική πορεία. Έχουμε αναδείξει βέλτιστες πρακτικές από το εξωτερικό. Έχουμε αναδείξει επίμονα την ανάγκη να βρεθούν νέα προϊόντα και παράλληλα να αξιοποιηθεί το μεγάλο δίκτυο των Ελληνικών Ταχυδρομείων, μοναδικό σε όλη τη χώρα. Δυστυχώς οι διοικήσεις κώφευαν δίνοντας προτεραιότητα σε προσωπικές στρατηγικές δημοσίων σχέσεων, μικροκομματικές επιλογές και παλαιοκομματικές στρατηγικές μακριά από τις ανάγκες μιας επιχείρησης που καλείται να κάνει μια στρατηγική στροφή για να μπορέσει να προχωρήσει μπροστά και συνεχίσει να είναι βιώσιμη.

Χάθηκε η μάχη του ηλεκτρονικού εμπορίου. Χάθηκαν μια σειρά από μεγάλους πελάτες και τώρα έρχεται ο μεγαλύτερος, η ΔΕΗ να ξεκινήσει μια μεγάλη καμπάνια περιορισμού των λογαριασμών που στέλνει στους πελάτες της

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η ΔΕΗ, καλεί τους πελάτες της στην επιλογή χρήσης ηλεκτρονικού λογαριασμού. Με τον τρόπο αυτό, η εταιρεία υποστηρίζει ότι βελτιώνονται ο χρόνος και η ποιότητα εξυπηρέτησης των πελατών της επιχείρησης, η εξοικονόμηση ανθρώπινων και οικονομικών πόρων και η ουσιαστική ενίσχυση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, στο πλαίσιο πρωτοβουλιών αειφορίας της. Στο πλαίσιο αυτό, πέραν των διαφημιστικών πρωτοβουλιών σχεδιάζει την ανάληψη συγκεκριμένων δράσεων στα καταστήματά της, και γενικά σε κάθε επαφή προκειμένου να διευκολύνει τους πελάτες της να εξοικειωθούν με τους ηλεκτρονικούς λογαριασμούς και να τους χρησιμοποιούν αντί των έγχαρτων.
Παράλληλα, το Δ.Σ. αποφάσισε ότι οι έγχαρτοι λογαριασμοί θα επιβαρύνονται όσο περίπου το κόστος έκδοσης και αποστολής τους.
Η ΔΕΗ πιστεύει ότι η πρωτοβουλία αυτή θα αποτελέσει κίνητρο για όλους τους πελάτες της. Τα παραπάνω θα τεθούν σε ισχύ από την 01.12.2018. Ωστόσο, στην περίπτωση που οι πελάτες προβούν σε εγγραφή στο e-bill και επιλέξουν λήψη ηλεκτρονικού λογαριασμού έως 31.12.2018 και στην περίπτωση που η χρέωση έχει ενσωματωθεί σε λογαριασμό τους, αυτή θα πιστωθεί στον επόμενο λογαριασμό που θα εκδοθεί.

 

Τι λένε τα ΕΛΤΑ γι αυτό;

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
SHARE THIS

RELATED ARTICLES

TWEETS