Πότε θα σταματήσουν να εκθέτουν τα ΕΛΤΑ;

kd

Την ανάγκη άμεσων ενεργειών για να αντιμετωπισθεί το μεγάλο πρόβλημα με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ επιτείνουν τα πολλά σχετικά δημοσιεύματα.

Η ΔΑΚ εδώ και πολύ καιρό έχει επισημάνει το πρόβλημα. Η Διοίκηση κωφεύει και αρκείται σε επιχειρήσεις ανούσιων δημοσίων σχέσεων την ώρα που τα προβλήματα παραμένουν άλυτα.

Το ζήτημα έχει πλέον λάβει ανεξέλεγκτες επικοινωνιακές διαστάσεις. Είναι χαρακτηριστικό το κείμενο του δημοσιογράφου Άρη Ραβανού στο in.gr που καταγράφει την προσωπική του εμπειρία με απλήρωτο – πληρωμένο λογαριασμό.
http://www.in.gr/2018/04/28/apopsi/eides-dei-eides-kai-ta-elta/

Το κείμενο καταλήγει: «Για τα ΕΛΤΑ θα γίνει κάτι ή θα κάνουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε τίποτα; Συνιστά ποινικό αδίκημα αυτό ή όχι; Θα συνεχιστεί και άλλο αυτή η ιστορία; Αναμένονται απαντήσεις, κυρίως σε όσοι έχουν πραγματικά ανάγκη και τους κοροϊδεύουν και είναι χιλιάδες συμπολίτες μας. Και η κοροϊδία έχει τα όριά της.»

Η Διοίκηση καλείται άμεσα να κινηθεί σε δύο κατευθύνσεις:

  1. Να λύσει το ίδιο το πρόβλημα, καθώς η απώλεια εσόδων και η απαξίωση για τα ΕΛΤΑ από τους καταναλωτές θα αποτελέσουν μεγάλο και διαρκές πλήγμα, ζωτικής σημασίας – ειδικά αυτή την κρίσιμη περίοδο.
  2. Να αντιμετωπίσει την μεγάλη επικοινωνιακή ζημιά που έχει προκληθεί στον Οργανισμό.

Εφόσον έχει έφεση στις «φιέστες» ας αξιοποιήσει το «ταλέντο» για να διαχειριστεί την εικόνα των ΕΛΤΑ και όχι για να υπηρετήσει προσωπικές ή πολιτικές επιδιώξεις.

Δεν θα κουραστούμε να επαναλαμβάνουμε ότι οι διοικήσεις έρχονται και παρέρχονται. Τα ΕΛΤΑ παραμένουν και πρέπει να συνεχίσουν την ιστορική τους πορεία. Ελπίζουμε ότι αυτό γίνεται κατανοητό από όλους τους «υπευθύνους».

(Visited 4 times, 5 visits today)
SHARE THIS

RELATED ARTICLES

TWEETS