Πολίτες συνέλαβαν ληστή πρατηρίων καυσίμων και ΕΛΤΑ

static.larissanet.gr_wp-content_uploads_2013_03_201303102155037030

Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω στον Άγιο Δημήτριο, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, ένας 27χρονος Έλληνα για ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων.

Ειδικότερα, ο δράστης, βραδινές ώρες, επιβαίνοντας σε κλεμμένη μοτοσυκλέτα, προσέγγισε υπάλληλο πρατηρίου υγρών καυσίμων και με την απειλή όπλου καθώς και με χρήση σωματικής βίας, απέσπασε χρηματικό ποσό. Η πράξη του έγινε αντιληπτή από διερχόμενους πολίτες, οι οποίοι τον ακινητοποίησαν και κάλεσαν την Άμεση Δράση.

πως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ο δράστης από τον περασμένο Μάρτιο, εντόπιζε πρατήρια υγρών καυσίμων καθώς και ταχυδρομικά καταστήματα και στη συνέχεια, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά και με την απειλή όπλου, ακινητοποιούσε τους υπαλλήλους και αφαιρούσε χρηματικά ποσά από τα ταμεία. Επιπλέον, για τις μετακινήσεις του χρησιμοποιούσε μοτοσυκλέτες τις οποίες είχε αφαιρέσει σε προγενέστερο χρόνο.

Στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι και ένα κράνος, ενώ κατασχέθηκε και μία μοτοσυκλέτα, ως μέσο διάπραξης των ληστειών.

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί 10 περιπτώσεις ληστειών σε πρατήρια υγρών καυσίμων και τρεις σε ταχυδρομικά καταστήματα, σε διάφορες περιοχές της Αττικής (Άγιος Δημήτριος, Άλιμος, Παλαιό Φάληρο, Ηλιούπολη) ενώ ακόμη εξιχνιάσθηκαν και τρεις κλοπές μοτοσυκλετών.

Ο συλληφθείς βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με την Δικαιοσύνη.

(Visited 2 times, 2 visits today)
SHARE THIS

RELATED ARTICLES

TWEETS