Θέλουν σιωπητήριο των εργαζομένων

eltar

Κλασσικές μεθόδους σοβιετικής λογοκρισίας θυμίζει έγγραφο που εστάλη  στους εργαζόμενους και επιχειρεί να επιβάλει πλήρες σιωπητήριο. Αναφέρει ότι πριν από οποιαδήποτε επικοινωνία με Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης θα πρέπει όχι απλώς να έχει προηγηθεί ενημέρωση αλλά και έγκριση από την αρμόδια Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας.

Ζητείται μάλιστα να υπάρξει ενημέρωση όλου του προσωπικού με υπογραφή.

Προφανώς η διοίκηση θεωρεί ότι κινδυνεύει από τους εργαζόμενους γι αυτό προσπαθεί να μας φιμώσει. Ξέρει ότι εμείς ξέρουμε και φοβάται ότι θα μάθουν και άλλοι….

Αλλά ας μην έχει πρόβλημα η διοίκηση με τους εργαζόμενους. Εμείς έχουμε αίσθημα ευθύνης απέναντι στον ιστορικό Οργανισμό  που υπηρετούμε τόσα χρόνια. Οι «χθεσινοί» είναι εκείνοι που δεν καταλαβαίνουν ούτε τι λένε και κυρίως ούτε τι κάνουν.

Οι άνθρωποι που επί των ημερών τους έχουν επέλθει τα μεγαλύτερα πλήγματα αρνητικής δημοσιότητας πριν εκδώσουν τέτοιες ανούσιες και απαξιωτικές αποφάσεις ας φροντίσουν πρώτα να κάνουν τη δουλειά τους και να κλείσουν τις τρύπες που οι ίδιοι άνοιξαν στο «πλοίο».

Η αποτελεσματική επικοινωνιακή διαχείριση δεν επιτυγχάνεται με την απαράδεκτη φίμωση των εργαζομένων αλλά με την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων που εκθέτουν τα ΕΛΤΑ στα μάτια της κοινής γνώμης.

(Visited 1 times, 1 visits today)
SHARE THIS

RELATED ARTICLES

TWEETS