Έτσι είναι το ταχυδρομείο του… αύριο

α5

Στην Αντίπαρο το ταχυδρομείο βγήκε κυριολεκτικά στον δρόμο. Εδώ και καιρό είχαμε προειδοποιήσει ότι ο δημοφιλής αυτός τουριστικός προορισμός θα έμενε χωρίς ταχυδρομικό γραφείο . Και αυτό συνέβη διότι κανένας δεν παρενέβη εγκαίρως για να λύσει το πρόβλημα.  Το νησί δεν έχει στεγασμένο γραφείο αλλά ένα φορτηγάκι….. που χρησιμοποιείται για απρόβλεπτες καταστάσεις. Όχι φυσικά για να καλυφθεί το κενό που δημιουργεί η αδιαφορία της Διοίκησης .

Προφανώς δεν είναι εικόνα αυτή στην καρδιά της τουριστικής περιόδου. Είναι εικόνα πλήρους απαξίωσης και αποδιοργάνωσης για να μην πούμε διάλυσης.

Τα δέματα και τα γράμματα στοιβάζονται στο πεζοδρόμιο και φυσικά ποιότητα εξυπηρέτησης δεν υπάρχει.

Είναι ντροπή διότι έπρεπε και μπορούσε να είχε βρεθεί λύση. Διότι τώρα, στο μέσον της τουριστικής σαιζόν είναι πρακτικά δύσκολο αν όχι αδύνατο να βρεθεί άλλο κτήριο. Κι έτσι η Αντίπαρος θα συνεχίσει να μην εξυπηρετείται . Η εικόνα των ΕΛΤΑ στους χιλιάδες ποιοτικούς τουρίστες που βρίσκονται στο νησί θα είναι η χειρότερη δυνατή.

Αξίζει ένα μεγάλο «μπράβο» στη Διοίκηση που πέτυχε το ακατόρθωτο: να εκθέτει με κάθε ευκαιρία και κάθε αφορμή τα ΕΛΤΑ, να αποδεικνύει την ανικανότητά της.

Υπάρχει τέρμα στον κατήφορο;

(Visited 4 times, 4 visits today)
SHARE THIS

RELATED ARTICLES

TWEETS