«Έσκασε» το θέμα

elta-735×459

Εγκαίρως είχαμε προειδοποιήσει για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στο σύστημα πληρωμών των ΕΛΤΑ.
Όπως γράφει το newsbeast.gr
Πολλοί καταναλωτές, κυρίως στην περιφέρεια, οι οποίοι πλήρωσαν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ της περιοχής τους, τρέχουν να αποδείξουν ότι έχουν πληρώσει κανονικά, αφού είδαν στον επόμενο λογαριασμό να υπάρχει μέσα και το ποσό του προηγούμενου, ως ανεξόφλητο!
Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα
Οι καταναλωτές όχι μόνο φαίνεται ότι δεν εξόφλησαν τον προηγούμενο λογαριασμό, αλλά έχασαν και την έκπτωση, που δικαιούταν ως συνεπείς καταναλωτές, αφού πλήρωσαν εμπρόθεσμα τον λογαριασμό τους.
Όταν πήραν τους λογαριασμούς στα χέρια τους ξεπερνώντας το αρχικό σοκ τηλεφώνησαν στη ΔΕΗ και έμαθαν ότι οι λογαριασμοί είναι ακόμη ανεξόφλητοι, αφού τα ΕΛΤΑ δεν ενημέρωσαν έγκαιρα τη ΔΕΗ για την εξόφλησή τους.
Έτσι λοιπόν τώρα καλούνται να πάνε στην ΔΕΗ με την απόδειξη της εξόφλησης από τα ΕΛΤΑ και να αποδείξουν ότι δεν είναι «μπαταχτσήδες» και ότι έχουν εξοφλήσει μάλιστα και εμπρόθεσμα. Με απλά λόγια μια ηλικιωμένη γυναίκα από ένα χωριό της Δυτικής Φθιώτιδας, που πλήρωσε το λογαριασμό στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ της Μακρακώμης, θα πρέπει να σηκωθεί να πάει στη ΔΕΗ Λαμίας να κάνει τη σχετική αίτηση για να αποδείξει ότι δεν χρωστάει.
Απίστευτη ταλαιπωρία αλλά και επιπλέον έξοδα για ανήμπορους – πλην συνεπείς – συνταξιούχους που υπολογίζουν μέχρι και το τελευταίο ευρώ για να μπορέσουν να βγάλουν πέρα το μήνα τους.

(Visited 438 times, 1 visits today)
SHARE THIS

RELATED ARTICLES

TWEETS