«Έγκλημα» ενάντια στα ΕΛΤΑ

kd

Εξαφανισμένη είναι η Διοίκηση των ΕΛΤΑ στο μεγάλο θέμα που έχει προκύψει με τη ΔΕΗ. Την ώρα που όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς προχωρούν συνεχώς σε ανακοινώσεις (η ΔΕΗ εξέδωσε και  νέα ανακοίνωση) πετώντας επικοινωνιακά συνεχώς το μπαλάκι στα ΕΛΤΑ, η Διοίκηση περί άλλων τυρβάζει. Είναι εξαφανισμένη και εκδίδει δελτία τύπου για τη Μάχη του Σκρα.

Τα ΕΛΤΑ εκτός από την μάχη της ουσίας έχουν χάσει και τη μάχη της επικοινωνίας. Χωρίς καμία αντίδραση κάνουν τους επικοινωνιακούς τροχονόμους σε δεκάδες αρνητικά δημοσιεύματα για τα ΕΛΤΑ που λένε στους καταναλωτές πως θα πρέπει να αποφεύγουν πλέον να συνεργάζονται με το Ταχυδρομείο. Πρόκειται για συστηματική δυσφύμηση άνευ προηγουμένου.

Τι κάνουν άραγε όλοι εκείνοι οι ακριβοπληρωμένοι σύμβουλοι; Αν δεν μπορούν να συμβάλουν στη διαχείριση μιας κρίσης ποιο νόημα έχει ο μισθός τους; Να προωθούν πληρωμένες «αγιογραφίες» για τη Διοίκηση σε ιστοσελίδες ελάχιστης αναγνωσιμότητας;

Εδώ η κρίση εξελίσσεται ερήμην μας. Χωρίς καμία παρέμβαση. Χωρίς καμία πρωτοβουλία.

Εκθέτουν τον Οργανισμό με τη στάση τους. Κι όπως έχουμε επισημάνει εδώ και καιρό, τα σημερινά λάθη θα τα πληρώνουμε εμείς για χρόνια.

Τα όσα συμβαίνουν και τα όσα δεν γίνονται, συνθέτουν μια απαράδεκτη κατάσταση που πρέπει να σταματήσει άμεσα. Δεν πρόκειται για μια λανθασμένη κίνηση.

Πρόκειται για έγκλημα διαρκείας με δραματικές συνέπειες.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ θα αφήσει ένα τραγικό αποτύπωμα στην ιστορία του Ταχυδρομείου της χώρας.

Απαιτείται άμεση παρέμβαση, έστω και πολύ καθυστερημένα.

 

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
SHARE THIS

RELATED ARTICLES

TWEETS